O meni

Sem Uroš S. Abram, fotograf z območja Kranjske Gore in Ljubljane. Fotografija je moja velika strast in fotoaparat me spremlja povsod. Pomaga mi pri odkrivanju zanimivih zgodb, ki jih iščem tako na potovanjih, kot tudi doma. Trudim se najti nove poglede na različne tematike in v vsakem trenutku in osebi skušam najti pozitivno plat.

Primarno se ukvarjam s portretno fotografijo in delujem pod imenom slikaj.se. Na spletni strani slikaj.se tudi najdete moje portretno delo in ponudbo. Na tej spletni strani pa je moja druga strast, moj hobi – pokrajinska in ulična fotografija. Ko najdem nekaj prostega časa namreč uživam v sprehodu v naravi in ujemanju lepih trenutkov v objektiv.

Leta 2016 je bila moja fotografija druga najbolj priljubljena na Instagram profilu @igslovenia. V letu 2017 pa sem se znašel na seznamu 15 največkrat objavljenih fotografov na @igslovenia. Prispevek s seznamom najboljših 15 najdete tudi na njihovi spletni strani igslovenia.si. Tudi zdaj nadaljujem z odkrivanjem novih krajev in novih pogledov na že znane lokacije in jih kar se da pogosto delim z vami.

Fotografije na tej strani so moje, nekatere so na voljo tudi za prodajo. Če vas zanima katera od njih ali pa bi me radi najeli za fotografiranje, me prosim kontaktirajte.

Reference:
Peter Florjančič, slovenski izumitelj z Bleda

Hit Alpinea, Kranjska Gora
Turizem Ljubljana
KPD Josip Lavtižar Kranjska Gora

Fotografije v publikacijah:
Kranjska Gora, dobrodošli, 2017
Colloquia: študentska revija Teološke fakultete 2017
Kalvarija in maša, 2017

Razstave v 2018:
Knjižnica Škofja Loka, januar 2018
Galerija Šolt, Fotoklub Ljubljana, marec 2018
Knjižnica Medvode, oktober 2018

 


Povezave:


error: Content is protected! ©Uroš Abram